Timmermans Magyarország elleni támadása Soros György EP-kampányának a része

Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint Frans Timmermans Magyarországot támadó nyilatkozata Soros György európai parlamenti kampányának a része – mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfőn újságíróknak.
Vágólapra másolva!

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, aki hozzátette, hogy Timmermans és Soros rendszeresen egyeztetnek, gyakorlatilag állandó jelleggel tárgyalnak migrációs kérdésekről, és az is látható, hogy Soros György intenzív kampányt indított, hogy Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti politikusok kerüljenek ki győztesen a május EP-választásból.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: MTI/Máthé Zoltán

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi továbbá kijelentette, hogy az európai parlamenti választás tétje az lesz, hogy sikerül-e megállítani ezt a bevándorláspárti politikát. Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának választási csúcsjelöltje az Olaszországban ellenzékben lévő, balközép Demokrata Párt vasárnapi római kongresszusán arról beszélt, hogy Manfred Weberre és pártjára, az Európai Néppártra leadott szavazatok szélsőjobboldali erőket juttathatnak a hatalomba a májusi európai parlamenti választásokon.