Egyetlen módon szabadulhat meg a 41 éves nő a borzalmas haláltól

Vágólapra másolva!
Egy 41 éves nő lehet az első az Egyesült Királyságban, akivel az orosz településeken hírhedtté vált „Krokodil” drog végez. Emma Davies állapota már most borzasztó súlyos, a heroinnál tízszer erősebbnek mondott kábítószer ugyanis szó szerint lerágja róla a húst – írja a Bors a The Sunra hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A növényvédőszereken alapuló drog először 2014-ben bukkant fel Oroszországban és Ukrajnában, később pedig a környező országokban. Ez az első alkalom, hogy az életveszélyes szer Nyugat-Európában bukkan fel, legalábbis ez az első bejegyzett eset.

A Krokodil drogtól egyből beszürkül és szinte kipikkelyesedik a befecskendezett bőrfelület, alig néhány használat után pedig akár a csontig marhatja az ember húsát.

A Krokodilt épp ezért viszonylag hamar új és új helyekre kell szúrják a függők, gyakorlatilag végtagonként őrli fel őket a gyilkos szer. A nőnek két szívrohama volt az elmúlt évben, stroke-ot kapott, Hepatitis C-ben és trombózisban is szenved a komplikációktól, karjáról pedig már több helyen felfalta a húst a veszélyes drog.

Davies olyan súlyos állapotban volt, amikor nemrég letartóztatták, hogy eleinte nem is lehetett bíróság elé állítani, azonnali segítségre szorult.

Hétfőn végül képes volt felelni a tetteiért, ítélete részeként pedig 12 hónap közmunka mellett 30 napot kell egy rehabilitációs központban töltenie.

A 41 éves nő elmondása szerint

mindenképpen meg akar gyógyulni, és helyes útra térni, mert letartóztatása után hosszú idő óta először érzett bűntudatot.

Ezen kívül azzal is tisztában van, hogy ha nem hagy fel a veszélyes szerrel, elképesztően sanyarú halál vár rá, méghozzá 1-2 éven belül.