A Magyar Nemzet visszatért a polgári oldalra

Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, a párt szóvivője a Heti TV Pirkadat Extra című műsorában a megjelent napilapok cikkeihez fűzött kommentárt.
Vágólapra másolva!

A politikus a Magyar Nemzet újbóli elindulása kapcsán megjegyezte, mindenképpen örömteli, hogy a Pethő Sándor által alapított lap visszatért a polgári oldalra. Hozzátette, ő maga azt várja, hogy ez az újság is megjelentesse a polgári, nemzeti, konzervatív oldalon a véleménycikkeket, fogalmazzanak meg építő kritikát a kormánnyal szemben.

Az újonnan megjelent újság foglalkozik a Nézőpont Intézet írásával, amelyben azt fogalmazzák meg, hogy a Jobbik csődközeli állapotba került, valamint azt is, hogy a népszerűséget tekintve az év végi tüntetések sem ártottak a Fidesznek. A szóvivő kommentálta a hírt, egyrészt beszélt arról, hogy látható a Jobbik házatáján egyfajta káosz, hozzátéve azt is, az nagyon szomorú, ha egy párt feladja az identitását és elmegy egy teljesen más irányba.

De az sem járható, hogy vannak politikusok, akik pár évvel ezelőtt még teljesen mást és másként mondtak, mint most, amikor például a Jobbik a balliberális oldalon is feltűnik.