Hatalmas siker: újra New Yorkba megy Nanushka

A Nanushka márka mára világhírű lett
Vágólapra másolva!
Sándor Szandra, Nanushka a februári New York-i Fashion Weeken mutatja be legújabb, 2019-es őszi-téli kollekcióját. A mostani bemutató különlegessége, hogy ezúttal nemcsak női, hanem férfi ruhákat is bemutat a kifutón. 
Vágólapra másolva!

Ismét meghívást kapott a világ legnagyobb divateseményére Sándor Szandra az őszi-téli Nanushka-kollekcióval. A tehetséges fiatal divattervező legutóbb tavaly ősszel járt New Yorkban, akkor óriási sikert aratott a ruháival.

Sándor Szandra kreációit több világsztár is imádja: tavaly nyáron Kendall Jenner, vagy a Szigeten fellépő Dua Lipa is az ő ruháját viselte. Ugyanakkor Jennifer Lawrence, Uma Thurman és Hailey Baldwin is szeret Nanushkában járni.

A februári New York-i divathéten a magyar tervező mellett az egyik legismertebb magyar modell, Mihalik Enikő is feltűnik majd, aki élőben jelentkezik be az eseményről. A Nanushka stúdiója egyébként egy hetvenes évekbeli lakássá változik, ahol a sztármodellek és a Matcha bár mellett a tervek szerint egy meglepetés előadás teszi még különlegesebbé az eseményt - írja a Bors.