Brüsszel migránspárti tervei lesznek a Fidesz-KDNP frakcióülésének fő témái

Porte de la Chapelle, Párizs, migránsok, 2016
PARIS, FRANCE - OCTOBER 1: Leaders of NPA (New Anticapitalist Party) and CISPM (international coalition of migrants and paperless) talking at the begining of the protest in solidarity with Calais'refugees in Porte de La Chapelle, Paris, France on October 1, 2016. (Photo by Anita Pouchard Serra/Anadolu Agency/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Magyarországot is érintő brüsszeli migránspárti tervek a Soros-terv folytatásai, amellyel bevándorlókontinenssé akarják tenni Európát. 
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a tanácskozás előtt tartott sajtótájékoztatóján Balatonalmádiban azt mondta: a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy a korábban már megismert „Soros-tervnek” megfelelően bevándorlókontinenssé tegyék Európát.

A frakcióvezető felsorolása szerint

továbbra is napirenden van a kötelező betelepítési kvóta terve,

a határvédelem jogának gyengítése, a migránsok pénzelése, valamint a migrációt segítő és bevándorláspárti szervezetek támogatásának növelése is. A brüsszeli tervek szerint háromszorosára kívánják emelni azt az összeget, amely azokat a szervezeteket támogatja, amelyek hatékonyan segítik elő és szervezik a bevándorlást Európába - fogalmazott.

Hozzátette: tervben van azon országok megbüntetése is "akár pénzügyi, akár egyéb eszközökkel", amelyek nem bevándorláspártiak.

Kocsis Máté kiemelte: a Fidesz és a kereszténydemokraták képviselőcsoportja ahogy eddig,

ezután is mindig a magyar érdeket és a magyar embereket fogja képviselni.

Forrás: Getty Images/Anadolu Agency

A péntekig tartó frakcióülésen megtárgyalják a családvédelmi akcióterv életbe lépéséhez szükséges döntéseket is, hogy minél előbb, minél gördülékenyebben megszülethessenek a magyar emberek számára kedvező döntések – tette hozzá a frakcióvezető.

Szerda este Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődik a frakcióülés, melyen a későbbiekben felszólal többek közt Varga Mihály pénzügyminiszter, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is.