Demeter Márta tovább hazudozik a kórházi VIP-kártyájáról

Választás 2018, LMP eredményváró, Demeter Márta
Vágólapra másolva!
Miután az Origo nyilvánosságra hozta, hogy a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Demeter Márta VIP-kártyát igényelt a Honvédkórházban, ismét elképesztő magyarázatokkal állt elő az LMP társelnöke. Demeter a nyíltan antiszemita Jobbik propagandaoldalának azt mondta, hogy semmilyen ellátást nem igényelt, miközben aláírása bizonyítja, hogy valóban szeretett volna ellátást igényelni a Honvédkórházban. Azt hazudta, hogy beteg édesanyjának kérte a belépőt, hogy mellette lehessen. Ez azonban hazugság, egyértelműen kiderül a kérelemről is.
Vágólapra másolva!

A nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Demeter Mártáról, az LMP összevissza hazudozó társelnökéről korábban megírtuk, hogy VIP-kártyát igényelt magának a Honvédkórházban. A képviselőnő korábban egyébként a közösségi oldalán egy bejegyzésben a Honvédkórházat szidta. Demeter a birtokunkban lévő dokumentumon a Honvédkórház Speciális Rendeltetésű Centrum járóbeteg-ellátásának igénybevételére írt kérvényt.

Mindezt a saját nevére kérte, nem édesanyjának, annak ellenére, hogy megtehette volna (sőt, ezt is kellett volna tennie, ha neki kéri). Még külön rovat is van a hozzátartozói igényjogosultság számára (amennyiben Demeter Márta úgy gondolta volna, hogy rajta keresztül illeti meg valamelyik rokonát a jogosultság). A VIP-ellátást mindig a betegnek kell kérni, ő kaphat jogot arra, hogy rokona mellette legyen látogatási időn túl is, nem pedig a rokon.

Forrás: Origo

Ismét lebukott az LMP társelnöke

Miután cikkünk megjelent, az LMP azt közölte, hogy „Demeter nem vett igénybe VIP-szolgáltatást a Honvédkórházban. Mindössze arra kért lehetőséget, hogy gyógyíthatatlan beteg édesanyjával együtt tölthesse az utolsó napokat.” A Jobbik propagandaoldalának pedig azt mondta az LMP társelnöke, hogy „semmilyen ellátást nem igényeltünk”.

Demeter Márta honvédkórházi VIP-igényéről is összevissza beszél Fotó: Mudra László - Origo

Jól látszik, hogy Demeter nem mondott igazat, mivel

egyértelműen látszik, hogy igényelt ellátást a kórházban.

Úgy tudjuk,

Demeter Márta kérelmét egyébként a Honvédkórház visszautasította.

Vagyis Demeter csak azért nem tudta igénybe venni a szolgáltatást, mert nem engedélyezték számára.

Árulkodó az is, hogy a propagandamédia azt írja: Demeter Márta édesanyja kapott engedélyt augusztusban. Az pedig nyilvánvalóan lehetetlen, hogy egy Demeter Márta nevére írt kérvényre más nevére érkezzen a jóváhagyás, olyan névre, ami a kérvényen nem is szerepel. Vagyis itt nyilvánvalóan két külön kérvényről van szó.

Amennyiben a Demeter Márta által hivatkozott kérvény valóban létezik, az egy másik kérvény, amire akár meg is kaphatta az engedélyt. Ez azonban nem változtat azon, hogy

az LMP hazugsággal rendszeresen lebukó női kvótatárselnöke saját magának kért VIP-szolgáltatást

a járóbeteg-ellátáson.