Mától háromnapos frakcióülést tartanak a kormánypártok

HARRACH Péter; KOCSIS Máté
Kocsis Máté, a Fidesz (b) és Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a frakciószövetség ülése után 2018. szeptember 14-én Velencén.
Vágólapra másolva!
Szerdán kezdődik a kormánypártok háromnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban - számolt be címlapján a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselői a Brüsszellel folytatott bevándorlási vitáról, a májusi európai parlamenti (EP-) választásról, valamint a kabinet családügyi terveiről is tárgyalnak.

Kocsis Máté a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott, hogy a péntekig tartó tanácskozáson elsősorban az EP-választás vitáira és a családokat segítő döntések mielőbbi meghozatalára készülnek.

- mondta a politikus.

Kocsis Máté, a Fidesz (b) és Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a frakciószövetség ülése után 2018. szeptember 14-én Velencén Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz frakcióvezetője beszélt arról is, hogy meg kell vitatniuk, mely gyermekvállalást segítő, családokat támogató intézkedésekhez szükséges parlamenti döntés, és miként lehet azokat mielőbb meghozni.
Kocsis Máté szerint

a következő hónapokban egyre agresszívabb, trágárabb ellenzékkel és hamis hírek tömkelegével kell számolni.

Az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakáról szólva Kocsis Máté kiemelte, hogy a Fidesz és a KDNP minden erőszakos rendzavarást elítél.

- fogalmazott Kocsis Máté, aki szerint a következő hónapokban több hamis hír jelenhet meg a kormányellenes médiában. A Magyar Nemzet azt írta, hogy

a frakcióülés első napján Orbán Viktor miniszterelnök mond évadnyitó beszédet.