Kést döfött élettársába egy őrjöngő, drégelypalánki nő

Vágólapra másolva!
Egy 55 éves nő rendszeresen ivott és veszekedett is az élettársával. Legutóbb az asszony megszúrta a férfit, aki saját maga hívott mentőt magához. Ebben a történetben egy férfi lett a családon belüli erőszak áldozata. 
Vágólapra másolva!

A pár 10 éve él élettársi kapcsolatban az asszony otthonában. Mindketten rendszeresen ittak és gyakran veszekedtek.

Amikor durvábban összevesztek, a férfi mindig kint aludt az autóban.

Február 10-én napközben is alkoholt ittak, majd délután összevesztek, mert elromlott az autójuk. A nő egy arra járó idős szomszédasszonnyal is hangosan káromkodott, a férfi viszont megvédte a nyugdíjast.

Erre a nő mindkettejüket megfenyegette, hogy megöli őket.

Fenyegetés közben a dühös asszony már magánál tartott egy kést. Az üvöltözés után az autóhoz lépett a késsel a kezében. Többször megrúgta, és rá is vágott a kocsira, majd az őrjöngő drégelypalánki nő visszatért a házba.

Este a késsel a kezében megint kiment az autóhoz, hogy behívja az élettársát a házba, aki úgy döntött, hogy ezt az éjszakát inkább a kocsiban tölti, mint a párjával. A férfi nem akart bemenni, ezért

a nő ordibálni kezdett, hogy leszurkálja, megöli, majd a nála lévő késsel megszúrta az élettársát.

A férfi ezek után a saját lábán sétált el a legközelebbi telefonfülkéhez, és mentőt hívott magához. A bíróság elrendelte a nő letartóztatását, aki fellebbezett a döntés ellen - írja az Ügyészség.hu.