Fidesz: Timmermans tegye világossá, együttműködhet-e az MSZP a Jobbikkal

Vágólapra másolva!
Frans Timmermans Soros embere, aki bevándorlóországgá akarja változtatni Magyarországot, ebben pedig szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs azt mondta: Frans Timmermans, a bevándorláspártiak európai listavezetője rendszeresen egyeztet Soros Györggyel, ő az az uniós biztos, aki a legtöbbször tárgyalt a milliárdossal az elmúlt években.

Azonban Hidvéghi Balázs szerint az MSZP szombati budapesti kongresszusán részt vevő Frans Timmermansnak világossá kell tennie, „hogy lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés a náci pártokkal”. Ugyanis „egy olyan párt kongresszusán vesz részt, amelynek elnöke, Tóth Bertalan maga kezdeményezte az összefogást a zsidózó, antiszemita Jobbikkal” – mondta.

Hozzátette: az európai zöldek részéről Philippe Lamberts frakcióvezető már bejelentette, hogy ők kizárják az LMP-t, ha az összefog a Jobbikkal. A Fidesz most ugyanilyen tiszta beszédet vár Frans Timmermanstól is, hogy számára elfogadható-e az MSZP együttműködése „a zsidózó, antiszemita Jobbikkal” – fogalmazott.

Újságírói kérdésre válaszolva Hidvéghi Balázs arról is beszélt: a magyar kormány a gyermekvállalást és a családok alakítását támogatja, és „meg akarjuk védeni magunkat minden módon a migrációtól”.

Azonban vannak olyan erők Európában, amelyek nem a családokat akarják támogatni, nem a gyermekvállalást akarják ösztönözni, helyette abban hisznek, hogy bevándorlókat kell Európába telepíteni. Erről szól az európai választási kampány – tette hozzá.