Metró alá esett és meghalt egy ember a Keletinél

Alstom-metrószerelvény BKK-BKV 2-es metró épület belső FOTÓ FOTÓTÉMA KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY mélyállomás metró metróállomás Széll Kálmán tér SZEMÉLY utas
Budapest, 2013. február 6. Utasok szállnak ki a BKK-BKV 2-es (kelet-nyugati) metró vonalán közlekedő Alstom-gyártmányú, modern szerelvényből a Széll Kálmán téri mélyállomáson. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A szerelvény alá esett egy ember az M2-es metróvonal Keleti pályaudvar állomásánál, az Örs vezér tere felé vezető oldalon - közölte honlapján a Katasztrófavédelem. A szerencsétlenül járt illető nem élte túl a balesetet. 
Vágólapra másolva!

Gázolás miatt nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között.

A helyszínre érkező tűzoltók a balesetet szenvedett embert az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg.

Az orvosok megállapítása szerint

az árokba zuhant illető meghalt.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával megkezdték a munkálatokat, egyeztetnek a közlekedési társaság műszaki személyzetével, akik korábban már kiürítették a mélyállomást.

Az utasok az Örs vezér tere és a Deák tér között metrópótló autóbuszokkal közlekedhetnek

a hatósági beavatkozás idejéig.

Frissítés: A BKK közleménye szerint a M2"-es metró 10:45-től ismét teljes vonalon jár.

A vállalat azt írja, hogy