A Jobbik politikusa szerint a magyarok büdösek, és csak magukkal foglalkoznak

Vágólapra másolva!
A párt országgyűlési képviselőjejelöltje arról posztolt a napokban, hogy a magyarok büdösek, csak saját magukkal foglalkoznak, és miután szétfirkálták Budapestet, bambán veszik azt tudomásul. Kovács Tamás úgy tudja szidni a magyarokat, ahogy az még Vona Gábor keresztfiának sem megy. Ha Kuncze Gábor még pártelnök lenne, akkor a jobbikos politikusnak egyenesen vezetne az útja az SZDSZ-be. 
Vágólapra másolva!

Miután jókora felhördülés lett belőle, hogy a pártvezetés irányvonalától látványosan eltérve megkérdőjelezte Snieder Tamás alkalmasságát, Kovács Tamás elkezdte ontani a Jobbik-pártközponttal kompatibilis írásokat közösségi oldalán. A párt országgyűlési képviselőjelöltje majdnem két teljes napig volt bátor, utána visszaszívta az egészet, és olyan stílusban kezdett el írogatni Facebook-falán, mintha a kisujjában lenne a „hogyan beszéljünk úgy mellé, mint Szilágyi György képviselő úr” útmutató. Ennek egyik legszebb állomása volt az a párnapos bejegyzése, aminek minden betűjét a magyarok szidalmazására használt fel.

Így még az SZDSZ sem szidta a magyarokat

Minap a 4-es villamossal utaztam – mert ugye az embernek néha utazgatnia kell, még ha nem is nagyon van kedve. Mert miért is lenne?” – így indult a magyarok elleni hadjárat. A Jobbik egy legfontosabb értelmiségije villamosra szállt, és megosztotta követőivel az ezzel kapcsolatos ingereket, tapasztalatokat.

  • A facebookozó magyarokkal az a baj, hogy ahogy felkelnek, egyből telefonhoz nyúlnak és posztolnak valamit, hogy tudatosítsák, léteznek. „Ha nem kap ötven lájkot, úgy érzi sikertelen. Nem fontos. Az ego megsérült” – teszi hozzá a XXI. századi párt képviselője.
  • Kovács szerint az sincs nagyon rendben, hogy ezeknek a magyaroknak az a második dolguk a napjuk során, hogy valakit kioktassanak, ledorongoljanak. „Mert mindenki egyéniség. Mert joga van” – mutat rá Kovács, hogyan működnek ezek a "modern lények".
  • Nemcsak a reggeli mobilizás, és ledorongolás a baj velük, hanem az is, hogy szemetelnek, összefirkálják a villamosmegálló „üvegkalitkáját”, és a munkahelyükön fotót készítenek az ebédről azért, hogy feltöltsék Facebookra.
  • Közel sincs még vége a sornak. Miután valakik összegraffitizték a buszmegállókat, a többiek csak „hümmögnek” rajta, majd felszállnak a buszra - sorolja a következő kivetnivalót a magyarokkal kapcsolatban a jobbikos politikus.
  • „Aki meg nem arra a buszra várt, vet egy futó pillantást a firkálmányra, s az jár fejében, ilyet én is tudok” – magától értetődően ez sem túl szerencsés Kovács Tamás útmutatásai alapján.
  • Az meg végképp felháborító szerinte, hogy a tömegközlekedési eszközök tele vannak "kilátszó hasakkal és köldökökkel, orr- és fülkarikákkal, hatalmas tetkókkal."
  • „Egy úr a szemközti ülésen meg büdös” – érkezik a következő probléma a magyar emberekkel kapcsolatban. „Nagyon büdös....de neki joga van. Joga van ahhoz, hogy büdös legyen. Én ezt nem vonom kétségbe, de úgy döntök, hogy elég” – ad hangot felháborodásának.

A bűzt már nem túl sok volt a jobbikos politikusnak, aki leszállt a villamosról, posztjában meg búcsúzóul hozzátette, hogy „ezek a magyarok este hazamennek a tévét bambulni, ezután pedig lefekszenek, hogy aztán másnap az egészet megismételjék”.

Kovács Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje (jobbra) Forrás: Facebook

Ebbe a magyarszidalmazásba, mint amit Kovács Tamás bemutatott, egykori párttársának, Szotyori-Lázár Zoltánnak is beletörött volna a bicskája. Pedig Vona Gábor keresztfia sem kis tekintély a műfajban, pár napja arról írt a napokban közösségi oldalán, hogy szerinte jobb lenne, ha 12 helyett csak 9 millió magyar élne világszerte, de azok „minőségiek” lennének.