Háromgyerekes asszony ölte meg a kisbabáját Felsőzsolcán

Gyerekgyilkosság, Felsőzsolca, 2019. március
Vágólapra másolva!
Brutálisan végezhetett egy asszony az újszülött csecsemőjével Felsőzsolcán: tizenötször szúrt egy kést újszülött kislánya nyakába a gyanú szerint. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a helyiek egy része megdöbbent, amikor meghallotta, hogy mit tett a 24 éves nő. De most nem mindenki. A nő egyik szomszédja például azt mondta, lehetett tudni, hogy az asszony titkol valamit, még az utcára sem ment ki. A Tények úgy tudja, még a férje elől is titkolta, hogy terhes.
Vágólapra másolva!

Ezt mondta az egyik szomszédja annak a 24 éves nőnek, aki közvetlenül az után, hogy megszületett a gyereke, halálra szurkálta. A házaspárnak három gyereke van.

Ebben az utcában lakott a nő, aki a gyanú szerint megölte a gyerekét Fotó: Polyák Attila - Origo

A szomszéd szerint a család jó körülmények között élt. A férj a közeli gyárban dolgozott. Szerinte bőven lett volna miből felnevelni a gyereket.

„Nem tudni, miért tette. Lehet, hogy hirtelen megzavarodott az agya. De mondom, azelőtt mindig normális volt” – teszi hozzá.

– mondja egy másik szomszéd, egy nő.

Egyelőre még az is kérdéses, hogy a közeli hozzátartozói tudták-e, hogy a nő terhes. A Tények információi szerint a háromgyerekes anya otthon szülte meg az egészséges kislányt, akit ezután megölt. A nő később rosszul lett, erősen vérzett, ezért az élettársa kihívta a mentőket. A nőt kórházba szállították, ott derült ki, hogy nemrég szült. Az apa állítólag azt sem tudta, hogy felesége gyereket vár. A kislány holttestét később ő találta meg felesége ágyában.

Az Origónak most többen azt mondták, hogy az elmúlt időszakban a nő ki se járt az utcára, még a boltba sem. Ez szintén arra utalhat, hogy titkolta a terhességet.

A történtek után az asszony előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság.