Állatokat kínzott, kutyát égetett a szekszárdi kislány feltételezett gyilkosa

Vágólapra másolva!
Hamarosan valakit meg fogok ölni – ezt óbégatta a 19 éves K. Dániel, majd szavait azonnal tett követte. Ismerősei úgy tudják, a ZEN nevű drogtól vadult meg a férfi.
Vágólapra másolva!

Összetört koponyával, holtan talált rá az óvodás kislányára fél nap keresés után a házuk közelében lévő, Séd patak medrében egy szekszárdi nő pénteken este. A nyomozók gyanúja szerint saját unokatestvére, egy 19 éves férfi végzett Lorettával, méghozzá brutálisan.

Egy vascsővel verte agyon.

A férfit még aznap elfogták. A kislány anyja a Tolnatáj Televíziónak azt mondta, amikor kiemelte a kis testet a vízből,

érezte, hogy a koponyája szilánkosra tört.

Annak ellenére, hogy az anyja szerint a kislányon volt nadrág, a nyomozók nem zárják ki, hogy

gyilkosa meg is erőszakolta a kislányt, mielőtt megölte volna.

Állatokat kínzott

A fiatal férfinak régóta voltak pszichés problémái.

Drogfüggő volt, szomszédai veszélyes, agresszív embernek ismerték.

A gyanú szerint akkor is drogozott, amikor rátámadt a kislányra. Többször volt pszichiátrián és elvonókúrán, de végül újra meg újra visszaesett. Rendszeresen előfordult, hogy körözte a rendőrség, mert lopással akarta megszerezni a pénzt a drogokra.

– mondták a szülők a Blikknek.

A Bors pedig azt írta, három nappal a gyilkosság előtt összeveszett és össze is verekedett a kislány apjával. A szomszédok elárulták, hogy a férfi

korábban is zaklatta a saját unokatestvérét,

emiatt tört ki köztük a vita. A kislány szüleivel és két testvérével korábban Fajszon élt, és csak nemrég költöztek Szekszárdra a nagybácsihoz. A kicsi, zsúfolt lakásban legalább 15-en laktak.

Úgy nézett ki, mint egy zombi

Amikor a férfit elfogták a rendőrök, nem volt beszámítható állapotban. Öngyilkos akart lenni, amit az is igazol, hogy a csuklóján és nyakán vágásnyomokat találtak.

– mondta el az egyik szomszéd a Borsnak.

A férfi a kihallgatáson beismerte a tettét, őrizetbe vették és javasolják a letartóztatását, de bővebben egyelőre nem nyilatkoztak a gyilkosságról. A szomszédok a szemtanúi voltak, ahogy

a helyszínelők egy véres vascsövet is felvettek a földről, a tetthelynél.

Valószínűleg a gyilkos eszközt találták meg.