10 millió forint értékű kommunikációs csomag, iPhone 7-es a nyeremény

Vágólapra másolva!
Vasárnapig szavazhat kedvenc magánvállalkozására! A legnépszerűbb vállalkozás 10 millió forint értékű kommunikációs csomagot, a legszerencsésebb szavazó pedig egy iPhone 7 mobiltelefont nyerhet.
Vágólapra másolva!

Október 11-én indította el a METRO „Kedvenc Magánvállalkozásom" című pályázatát, mellyel a vendéglátóiparban vagy a kiskereskedelemben tevékenykedő vállalkozások tevékenységét kívánja segíteni, és bemutatni jó példájukat a nagyközönség számára.

FIGYELEM: Az oldalon található regisztrációs űrlap ad-blocker használata esetén nem jelenik meg, a megjelenítéséhez az ad-blocker alkalmazás kikapcsolása szükséges.

A szavazási szakasz 2016. november 6., vasárnap 23:55-ig tart. A regisztrált vállalkozások listája a www.metro.hu/kedvencmaganvallalkozasom oldalon található. A legtöbb szavazatot kapó kisvállalkozás bruttó 10 millió forint értékű kommunikációs támogatási csomagot kap a METRO-tól, melyet saját vállalkozásának népszerűsítésére használhat fel. Támogassa Ön is szavazatával kedvenc vállalkozását és legyen Ön a szerencsés nyertese az iPhone 7 mobiltelefonnak!

A pályázat és nyereményjáték további részleteiről itt olvashat bővebben.