Lesz egy MIÉP-es jelölt a választáson

Vágólapra másolva!
Eddig három egyéni képviselőjelöltet tudott állítani az Orbán-kormány legendás földművelésügyi minisztere, Torgyán József nevén futó párt. Torgyán egyelőre nem tudta összegyűjteni az induláshoz szükséges 750 kopogtatócédulát. Biztosan lesz a választáson egy egyéni jelöltje a MIÉP-nek is.
Vágólapra másolva!

A Torgyán-Kisgazda Koalíció három egyéni jelöltjét vette nyilvántartásba az Országos Választási Iroda (OVI) - olvasható az OVI honlapján. A párt eddig Szigetváron, Kiskunhalason, Érden tudott jelöltet állítani. A jelöltek között országosan ismert politikus nincs, egyelőre a pártot vezető Torgyán Józsefnek, az Orbán-kormány korábbi agrárminiszterének sem sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges 750 kopogtatócédulát. Torgyán a csongrádi 4-es számú választókörzetben indul, (erről itt olvashat részletesen).

Sikerült egy jelöltet állítania a MIÉP-nek is, Hódmezővásárhelyen a párt színeiben Kovács László Ferenc indul. Nyilvántartásba vettek egy újabb LMP-s jelöltet is, így a párt politikusaira már 27 körzetben lehet majd szavazni. A kisebb pártok közül az MDF-nek továbbra is 36 egyéni jelöltje van, a párt listát továbbra sem állított.A kopogtatócédulákat legkésőbb március 19-én, pénteken délután 4 óráig lehet leadni a helyi választási irodáknak. A területi listákat március 22-én 16 óráig lehet bejelenteni.