Molotov-koktélt dobtak egy szegedi SZDSZ-irodára

Vágólapra másolva!
Kigyulladt az SZDSZ egyik szegedi irodája, miután ismeretlen elkövető Molotov-koktélt dobott az egyik helyiségbe. A tüzet a tűzoltók eloltották, a támadásban senki sem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Pénteken hajnalban egy ismeretlen Molotov-koktélt dobott az SZDSZ egyik szegedi irodájára - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A Földvári utcában lévő iroda kigyulladt, de senki sem sérült meg, a tüzet pedig eloltották.

A gyújtópalackot a iroda egyik utcai ablakán keresztül hajították be. A tüzet a szomszédok vették észre, ők riasztották a tűzoltókat, akik eloltották a lángokat - mondta az őrnagy. A szóvivő hozzátette: rongálás alapos gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Péntek reggel két rendőr állt a többszintes épület előtt, amelynek a földszintjén van a párt irodája - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. A két helyiségből álló házrész ablaka kitört. A kisebbik, irodaként használt helyiség kiégett, berendezése megrongálódott, padlóján áll a víz.