Orbán: Július 1-jén hatályba léphetnek a legfontosabb döntések

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor szerint az új kormány legfontosabb intézkedéseiről szóló döntések már július 1-jén hatályba léphetnek. A politikus a Hír TV Péntek8 című műsorában azt mondta, lesz adócsökkentés még ebben az évben, az azonban majd a feltárt helyzettől függ, hogy milyen mértékű.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor szerint a legfontosabb intézkedéseket július 1-jével már meg lehet tenni, illetve olyan döntéseket lehet hozni, hogy azok július 1-jén már hatályba is lépjenek. A Fidesz elnöke a Hír TV Péntek8 című műsorában - néhány órával a kampánycsend kezdete előtt - kijelentette: lesz adócsökkentés még ebben az évben.

Orbán Viktor a választások után várható menetrendről elmondta: legkésőbb május közepéig megalakulhat a parlament, meg tudják választani az Országgyűlés elnökét. Szerinte egy héttel ezután már be tudnak terjeszteni több olyan indítványt, amelyet a kormány megalakulásától függetlenül megtárgyalhat, jóváhagyhat a parlament.

A politikus kijelentette: lesz adócsökkentés még ebben az évben, az azonban majd a feltárt helyzettől függ, hogy milyen mértékű és milyen gyorsaságú lesz.