Hajnalig bulizott a Fidesz vezérkara egy pesti zongorabárban

Vágólapra másolva!
Hajnalig ünnepelte hétfőre virradóra a kétharmados győzelmet a Fidesz vezérkara egy pesti zongorabárban. A bár üzletvezetője szerint táncoltak és nagyon jól érezték magukat, de túlzottan senki sem engedte el magát, "úriemberek és hölgyek" szórakoztak. Fellépett Pataky Attila is.
Vágólapra másolva!

Az V. kerületi Sinatra Piano Bárba ment ünnepelni vasárnap este a Fidesz vezérkara, köztük Orbán Viktor pártelnök is, a Vörösmarty téri rendezvény után - erősítette meg az [origo] értesülését hétfőn Horváth Krisztián üzletvezető. "Jól érezték magukat, hajnalig szórakoztak" - mondta az üzletvezető, aki szerint a Fidesz vezetői táncoltak is. Horváth szerint kiugró, rendkívüli esemény nem volt, "hölgyek és úriemberek" szórakoztak.

Fellépett Pataky Attila, az Edda énekese és Mága Zoltán hegedűművész, mindketten körülbelül félórás, háromnegyed órás műsort adtak. Zenéltek továbbá a bár saját, állandó fellépői: Fűzy Gábor bárzongorista, valamint Bóni József és Báder Mariska, akik Horváth szerint vegyes zenét játszanak: régi és új slágereket, cigányzenét is.

A Sinatra Piano Bár az V. kerületi Belgrád rakparton van, minden nap este tíztől hajnali ötig tart nyitva. A bár honlapján olvasható bemutatkozó szerint "azoknak a Magyarországról (Budapestről) elszármazott, hazalátogató vendégeknek az érdeklődésére tarthat számot, akik ismerték, kedvelték az egykori budapesti éjszakai bárok, kávéházak hangulatát, világát, ismerik az ott, zongorakísérettel előadott édesbús romantikus dallamokat, dalokat, slágereket, filmzenéket az 1900-as évek elejétől napjainkig".

A honlap szerint a kárpitozott, boxos kialakítású, "kellemes bárvilágítással ellátott" bár körülbelül ötven ember befogadására alkalmas, belépődíj, kötelező fogyasztás nincs.