Mire kapott tapsot és mire kapott füttyöt Orbán?

Vágólapra másolva!
Mi tetszett legjobban és mi tetszett legkevésbé olvasóinknak Orbán Viktor pénteki évértékelő beszédéből? Összeszedtük a pénteki Orbán-beszéd legjobban legtapsolt, legjobban kifütyült és legmegosztóbb pillanatait.
Vágólapra másolva!

Egy magyar fejlesztésű, új webes alkalmazással az [origo] felhasználói nemcsak megnézhetik és meghallgathatják a választási kampányban elhangzó legfontosabb beszédeket, hanem a véleményüket is valós időben, a történtekre azonnal reagálva fejezhetik ki. A Virgo technológiai megoldásának köszönhetően a beszédek elhangzása után az is kiderül, hogy mely mondatok, mely gondolatok nyerték el leginkább a felhasználók tetszését, s mi volt az, amit a leginkább elutasítottak (az alkalmazásról itt olvashat bővebben, ebben a cikkben pedig megnézheti, hogyan működik).

Orbán Viktor pénteki évértékelőjét is így követhették olvasóink, mi pedig összegyűjtöttük azokat a részleteket, amelyeket a legjobban megtapsoltak, a legjobban kifütyültek, de kerestünk két olyan részt is a beszédből, amelyek a leginkább megosztották olvasóinkat, tapsot és sok füttyöt hoztak Orbánnak. Összesen 106 715 tapsot és 85 542 füttyöt kapott olvasóinktól Orbán. A videó első két részlete a két legmegosztóbb pillanat, utána következik három nagy tapsot, majd három nagy füttyöt kapott rész.