Csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat

Robog a Mercedes-gyár, a gazdaság miért nem? Gyárbejárás Kecskeméten
Vágólapra másolva!
Csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Kecskeméten, a Mercedes-gyár előtt tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A szóvivő hozzátette, hogy a Mercedes-gyár egyike lehet annak a Magyarországon működő német gyáraknak, amelyeket a Soros-hálózat arra akart felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot.

Az ott dolgozó emberek munkahelyét sem kímélve,

azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről - mondta.

Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt

hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat

- közölte Halász János. Állítása szerint a hangfelvételen Dénes Balázs, az egyik nagy Soros-szervezet vezetője arról beszél, hogy a Soros-hálózat a német kormányon és

a Mercedeshez hasonló német nagyvállalatokon keresztül akarja zsarolni Magyarországot.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Halász János megdöbbentőnek nevezte, hogy gátlástalanul játszanak a magyar emberek munkájával, munkahelyével és megélhetésével. Ez elfogadhatatlan - szögezte le.

Zombor Gábor, a Bács-Kiskun megyei 2-es számú országgyűlési egyéni választókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, hogy mély megdöbbenéssel értesült az izraeli lap híréről. Véleménye szerint ami abban van, már nem a politikai küzdelem eszköztára, hanem a

hazaárulás kategóriáját is kimeríti.

Szólt arról is, hogy csak a kecskeméti ipari parkban csaknem tízezren dolgoznak, ennyi család megélhetését veszélyezteti a fenti elképzelés. Nagyon sokan nagyon sokat dolgoztak azért, hogy Magyarországot elismerjék, és egy világszínvonalú beruházás érkezzen - utalt a Mercedesre Zombor Gábor.

A Mercedes-gyár Kecskeméten Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A legszomorúbbnak azt nevezte, hogy akkor kezdik el ezt az aljas módszert alkalmazni, amikor a Mercedes újabb gyár építéséről döntött, amely megduplázza a termelést, és további több ezer munkahelyet hoz létre.

Közölte: mindent megtesznek azért, hogy a Soros György emberei által képviselt módszerek ne legyenek sikeresek, és

minden eszközzel küzdeni fognak az aljas módszerek és támadások ellen.