Gulyás Márton csapata a jobbikos Rig Lajos lányaival rongálta a fideszes plakátokat

Vágólapra másolva!
A Pesti Srácok hétfőn számolt be arról, hogy a sorosista bajkeverő, Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom néven futó szabadcsapata Veszprém után Tapolcára látogatott, ahol nem más mint a jobbikos országgyűlési képviselő, Rig Lajos lányai segítették a miniszterelnök plakátjának átragasztását, azaz Gulyás rongáló akcióját. Így ha bárkiben még kérdésként merült volna fel, hogy megvalósult a nagy sorosista összeborulás a Jobbik és a baloldal között, "meg tudjuk nyugtatni":  Vona lefeküdt Gyurcsánynak és ezáltal az álfilantróp akaratának.
Vágólapra másolva!

Gulyás Márton, a Soros által pénzelt bajkeverő Veszprém után Tapolcára is megérkezett, hogy Soros parancsának megfelelően megpróbálja egy akolba terelni az ellenzéki szavazókat és jelölteket.

Hiába Gulyás minden igyekezete: a tapolcaiak nem voltak elragadtatva a bukott provokátor és csapata érkezésétől. Hiszen bár Gulyás még a vonzó nevű Slejm Facebook-oldalán is meghirdette az eseményt, mégis csak nyolc fő volt kíváncsi a Közös Ország Mozgalom előadására. Az érdekesség az, hogy a fenti tapolcai „tömegből" két fő Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő lányai voltak.

Rig Lajos lányai jól érzik magukat Gulyás Márton társaságában - Soros, Gyurcsány, Vona együtt Forrás: Pesti Srácok

Bár a furfangos Gulyás és csapata nem árulta el, hogy ki az az egy jelölt, aki mellett a KOM nevű bohóccsapat kampányolt, azonban nyilvánvalóan a Rig Lajos lányaival kiegészült „kiváló" közösség nem a másik ellenzéki jelölt, az MSZP-s Kárpáti Lajos kedvéért vállalták az illegális plakátrongálást, illetve annak esetleges jogi következményeit.


A PS felidézi, hogy Gulyás a Slejmre kapott havi 6000 dolláros apanázsából tudta fizetni az utazás és a már megszokott - hiszen építeni nem tudnak - rongálási akciójuk költségeit.

És hát egy Gulyás-féle, feltűnési viszketegségben szenvedő provokátor mi mással is zárna le egy „sikeres" – értsd: 8 fős fórumot követő – napot, mint egy kis rongálással. Így esett meg, hogy a KOM kiegészülve Rig Lajos jobbikos képviselőjelölt két lányával ragasztotta le Orbán Viktor miniszterelnök plakátjait, majd összeállt a nagy csapat egy fénykép erejéig is.

Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI

Így ha bárkiben is még kérdésként merült volna fel, hogy a Jobbik összeállt-e a baloldallal, meg tudjuk nyugtatni, hogy igen: a sorosista Gulyás Márton együtt rongál és aztán pózol egy jobbikos képviselő lányaival. Hát ide jutott az egykor radikális nemzeti párt.

Így bármit is mondjon Vona, a valóság folyamatosan rácáfol a hazudozásaira, valójában már rég lefeküdt pártjával együtt Gyurcsányéknak, és végrehajtja Soros György tervét. Most épp Tapolcán bukott ki a dolog.

Rig Lajosról egyébként nemrég derült ki - a TV2 Tények című hírműsorából tudhatjuk -, hogy Gyurcsány ügyvédjétől, a börtönben ülő Czeglédytől kapott pénzt a jobbikos Rig három évvel ezelőtt, akkori kampányára.