Fidesz: a Jobbik nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül

Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint vasárnap meg kell állítani Soros jelöltjeit, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a vasárnapi parlamenti választáson mindkét szavazatával a Fideszt támogassa.
Vágólapra másolva!

Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciójának szóvivője kedden az MTI-nek kifejtette, hogy a Jobbik megdöbbentő nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül. Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő egy

nyíltan migránspárti nyilatkozattal üzent Brüsszelnek, egyértelművé tette, hogy a Jobbikra is számíthatnak a migránspárti politikában - mondta.

A szóvivő szerint ez köti össze a Jobbikot a többi ellenzéki párttal, Gyurcsányékkal, Karácsonyékkal, a szocialistákkal és az LMP-vel,

Ezzel ismét egyértelművé vált, hogy

a választáson vasárnap Soros jelöltjei fognak szemben állni Orbán Viktor jelöltjeivel

- fogalmazott Halász János, hozzátéve, hogy Soros jelöltjei bevándorlóországgá tennék Magyarországot, Orbán Viktor jelöltjei viszont meg fogják védeni hazánkat.

A Fidesz-frakció szóvivője úgy értékelt, hogy

az ellenzéki pártok elvtelenek, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, és ez különösen igaz a Jobbikra.

Vona Gáborra és pártjára egyszer sem lehetett számítani Magyarország védelmében: megakadályozták a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és most összeborulnak azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot - mondta a politikus.