Vágólapra másolva!
Réczicza István, Rob Irving és Edward Keller partnerek, közel 50 helyi partnerrel, ügyvéddel és más szakemberrel együtt csatlakoznak a Dentons budapesti irodájához. A White & Case-ből kiváló csapat csatlakozása, amelyre 2015. május 4-én kerül sor, tovább erősíti a Dentons társasági jogi, vállalategyesülési- és felvásárlási (M&A), befektetési alapokkal kapcsolatos és vitarendezési szolgáltatásait  Magyarországon, a közép- és délkelet-európai régióban, valamint Európa egész területén.
Vágólapra másolva!

A budapesti ügyvédek érkezésével a Dentons – az amerikai McKenna Long & Aldridge ügyvédi irodával, valamint a kínai Dacheng ügyvédi irodával történt közelmúltban bejelentett egyesülését követően – a világ legnagyobb ügyvédi irodájává válik.

Magyarországon a Dentons budapesti irodája lesz a White & Case első számú együttműködő partnere, és a budapesti iroda által kezelt, jelenleg folyamatban lévő ügyeket a White & Case és a Dentons közösen koordinálják majd.

A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Réczicza István lesz az új budapesti iroda ügyvezető partnere, aki egyben tagja lesz a Dentons Nemzetközi Peres és Vitarendezési csoportjának is. Réczicza István rendszeresen nyújt tanácsadást magán és állami tulajdonú társaságok, valamint kormányzatok részére közigazgatási, valamint peres és választottbírósági ügyek széles skáláján. Magyarország egyik vezető ügyvédjeként tanácsadást biztosít tranzakciós és szabályozási kérdésekben többek között olyan szabályozott iparágakban, mint a hírközlés, az energetika és a pénzügyi szolgáltatások.

A kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező Rob Irving a Nemzetközi Befektetési Alapokkal foglalkozó csoport társvezetőjeként, a közép- és délkelet-európai régiók legjelentősebb tranzakciói során tanácsadást nyújtó PE és M&A csoport tagjaival együtt csatlakozik a Dentons-hoz.

A magyar származású, amerikai jogi képesítéssel rendelkező Edward Keller a Dentons Nemzetközi Társasági Jogi és PE csoportjainak partnereként csatlakozik. Jelentős tapasztalattal rendelkezik továbbá a nyilvános- és magánkibocsátók, részvényjegyzők és részvényeiket eladni kívánók (beleértve a befektetési alapokat) tőke- és adósságügyletek kapcsán történő jogi képviselete terén.

Nagy örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk a Dentons-hoz, melynek budapesti irodáját a vezető magyarországi ügyvédi irodák között tartják számon. Nagy várakozással tekintünk a lehetőségre, hogy hozzájárulhatunk az Iroda további fejlődéséhez – mondta el Réczicza István.

Evan Lazar, a Dentons Nemzetközi Ingatlanjogi csoportjának társvezetője, valamint a Dentons Europe Igazgatóságának elnöke hozzátette: a határokon átívelő M&A és PE tranzakciók területén rendkívül jelentős növekedésre számítunk. A budapesti ügyvédek érkezése kétségkívül tovább erősíti Európában társasági jogi, M&A, befektetési alapokkal kapcsolatos, technológiai és telekommunikációs, valamint vitarendezési szolgáltatásainkat.