Vágólapra másolva!
A hazai családi vállalkozások, valamint a kis- és középvállalkozások sikeres jövőjének megalapozása érdekében a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda szeptember 23-fórumot kezdeményez a Magyar Tudományos Akadémián, ahol prominens vendégeink osztják meg személyes tapasztalataikat.
Vágólapra másolva!

Magyarországon a GDP több mint 50 százalékát a családi vállalkozások termelik, melyek közül mára már több cég milliárdos árbevétellel rendelkezik.

A rendszerváltást követő vállalkozásalapítási hullám következtében a hazai családi vállalatok tömege éri el napjainkban azt a kritikus időszakot, amikor a vállalat sikeres jövőjének biztosítása érdekében a tulajdonosi körnek meg kell terveznie a vállalat esetleges átadásának lebonyolítását, hogy az évtizedek alatt létrehozott értékeket a következő vezetők is meg tudják őrizni és tovább tudják gyarapítani.

Forrás: AmCham Hungary

A hazai családi vállalkozások, valamint a kis- és középvállalkozások sikeres jövőjének megalapozása érdekében a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda párbeszédet kezdeményez, szeptember 23-án a Magyar Tudományos Akadémián rendezendő fórumon prominens vendégeink osztják meg személyes tapasztalataikat a vállalkozások értékteremtése, értékmegőrzése és értékátadása terén. A rendezvény fővédnökei: Zwack Izabella és Kürti Sándor.

A rendezvényen neves előadók szólalnak fel a családi vállalkozások témakörében és érdekes panelbeszélgetések is lesznek.