KRS 25 – gazdasági jog 25 éve

2017.12.18. 18:17

Megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte lapunk stratégiai partnere, a KRS Ügyvédi Iroda 2017. december 12-én a Magyar Tudomány Akadémia Kodály-termében.

Az eseményt dr. Kovácsné Ihász Anita, az est háziasszonya és egyben a KRS Ügyvédi Iroda adópartnere nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket, majd dr. Kovács Attila irodavezető ügyvéd emlékezett vissza ünnepi beszédében az Iroda megalapítása óta eltelt 25 évre, a kiemelkedő megbízásokra és a független magyar ügyvédi irodák között egyedülállóan nagy, 160 országra kiterjedő partnerirodai hálózat kiépítésének folyamatára.

Beszédében kiemelte annak fontosságát, hogy az ügyvédek a szaktudásukat ne csak az egyén, hanem a társadalom egésze számára is hasznos ügyekben is kamatoztassák és ismertette a KRS Ügyvédi Iroda ezzel kapcsolatos törekvéseit is.

Ezt követően dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke tartotta meg beszédét, melyben kiemelte az iroda kiemelkedő munkáját és átadta a KRS Ügyvédi Irodának az Országos Ügyvédi Kamara díszoklevelét.

Az este a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor első és második évadja győzteseinek exkluzív ünnepi koncertjével, valamint a KRS Charity Díj átadásával zárult, amit ebben az évben Váradi Gyula ifjú hegedűművész nyert el. Lapunk ezúton is gratulál a díjazottnak és a KRS Ügyvédi Irodának.

Forrás: Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda