Nemzetközi díj a Schönherr Ügyvédi Irodának

Vágólapra másolva!
A Schönherr Ügyvédi Iroda bécsi központja nyerte idén a független, brit jogi kiadó Chambers and Partners "Chambers Excellence in Client Service Award 2010" díját.
Vágólapra másolva!

Ausztria, valamint a közép- és kelet-európai régió meghatározó vállalati jogi szolgáltatója, a bécsi székhelyű Schönherr számára ítélte oda "Az Év Kiváló Ügyfél Kapcsolatok 2010" díjat a vezető független jogi kiadó, a brit Chambers and Partners, Londonban megtartott díjátadó gáláján.

A régió tizenkettő országában jelenlévő Schönherr-t Magyarországon a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda képviseli.

A Chambers and Partners 1990.-óta publikálja világszerte elismert kutatási eredményeit melyek során a jogi szakma jelentős képviselőit rangsorolja. A Chamber and Partners különböző kutatási, elemzési és interjú módszerek segítségével magasan képzett független kutatók vezetésével elemzi a világ jelentős ügyvédi irodáit.

Ezzel az elismeréssel a Chambers and Partners a Schönherr Ügyvédi Iroda elmúlt tizenkét hónap során nyújtott professzionális és igen kiemelkedő ügyfélközpontú munkáját értékelte.

A díj odaítélésében kiemelt jelentőséggel bírtak az ügyfelek elégedettségi visszajelzései, mely szerint a Schönherr ügyvédeivel dolgozva a legmagasabb szintű professzionalitás és kiemelkedően ügyfélorientált szolgáltatásban van részük.

Ez már a második alkalom, hogy a Schönherr a Chambers and Partners kitüntetésében részesül. Az első alkalommal 2008-ban a Barcelonában lezajlott díj átadó gálán "Az Év Ügyvédi Irodája Délkelet-Európában" címet vehette át a Schönherr Ügyvédi Iroda.