Luxusajándékok nőknek és férfiaknak

karácsony, ajándék
Vágólapra másolva!
Aki luxuscikkekkel tervezi meglepni szeretteit, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis igen borsos ára van egy-egy terméknek. Cserébe természetesen, zömében egyedi, és nagyon divatos holmikat találunk. Számba vettük a legjobb tippeket.
Vágólapra másolva!

Luxusajándékok hölgyek számára

Az első tipp természetesen az ékszer. A kínálat végtelen, de pár hasznos ötletet érdemes mérlegelni. Széles a választék például az univerzális, szabályozható méretű karperecekből, és nyakláncokból, így nem kell a megfelelő méret miatt aggódnunk. A legtöbb boltban az eladók szívesen segítenek egy teljes szett összeállításában, azonban, természetesen választhatunk komplett, már eleve összetartozó „ékszer-családokból" is.

Szép ékszer mellé márkás parfüm! Csak hölgy tanácsadó kíséretében ugorjunk neki kínálatnak, és előtte próbáljunk minél több információt összeszedni szerettünk illatízléséről!

Amennyiben élményt ajándékoznánk, számos szolgáltatás közül válogathatunk. Az egész napos szépészeti kezelés, thai masszázzsal egybekötve remek választás, de a kínálatban találunk különféle arc-, és testkezeléseket, öregedésgátló és mélytisztító kúrákat is. Páratlan élmény, és igazán exkluzív ajándék.

Forrás: Shutterstock

Lepjük meg szívünk hölgyét egy luxusutazással! Az ötcsillagos wellness-hétvége belföldön és külföldön egyaránt jó választás. Döntésünket a hölgy kedvelt szabadidős tevékenysége figyelembevételével hozzuk meg! A pihenést, napozást kedvelők számára a vízpart, a kirándulások szerelmeseinek a hegyek, a kalandra vágyóknak pedig a zordabb vidék a megfelelő helyszín.

Kishölgyek számára egy divatos gumicsizma, vagy egy csinos fülvédő a legjobb megoldás, míg szebb korúak számára egy boaszerű nyakbavaló, és egy elegáns kesztyű lesz a befutó.

Luxusajándék férfiaknak

A mandzsettagomb kortalan és mindig divatos ajándék, a kristályokkal kirakottól, a szolid, mégis mutatós darabokig minden fellelhető az áruházak kínálatában.

Az aktatáska minden üzletember, ügyvéd és más, főként iratokkal dolgozó férfi számára jó választás, igazán elegáns, és mutatós ajándék. Egy divatos táska, mely az egyéniségét tükrözi, bizonyos, hogy elnyeri a tulajdonos tetszését.

Forrás: Shutterstock

A pókerezést kedvelő férfiak számára nagyszerű ajándék lehet egy márkás szett, amely kívül, belül sugározza, hogy tulajdonosa talpig úriember. A játékot kedvelők nagy jelentőséget tulajdonítanak az eleganciának, így az elégedettség borítékolható.

A műszaki cikkeket kedvelő férfiak számára minden évben számos technikai újdonsággal rukkolnak elő a cégek, a laptoptól a mobiltelefonokon át a zenelejátszó eszközökig mindent megtalálunk egyedi, exkluzív kiszerelésben is. Amennyiben hasonlóval tervezi meglepni szerettét, az Ön helye a legközelebbi márkakereskedésben van.

A George Clooney által reklámozott kávégép és tartozékai minden háztartásban jól mutatnak, ajándékként biztos befutók, és osztatlan sikert aratnak majd.

Nyakkendőt ajándékozni kényes ügy, csak akkor szánjunk rá komolyabb összeget, ha biztosak vagyunk abban, hogy ismerjük az ajándékozott ízlését.

Konzolos játékot, filmezést kedvelő urak számára szerezzünk be egy új hangrendszert, a siker biztosan nem marad el!

Luxusajándék mindkét nem számára

Mindkét nem számára alkalmas lehet egy márkás utazó-, vagy egy kiskedvencek szállítására alkalmas táska. A luxusboltok kínálata az ünnepek előtt határozottan gyarapszik.

Az elegáns napszemüveg is kitűnő, kortalan ajándék mindkét nem számára, a márkák széles kínálattal rendelkeznek. A megfelelő méret kiválasztásához egy ügyes füllentéssel vegyük kölcsön szerettünk egy korábbi nap-, vagy olvasószemüvegét.

Amennyiben a hatalmas kínálat ellenére mégsem találunk megfelelő ajándékot szerettünk számára, egy nagyvonalú utalványt helyezzünk a fa alá!