Várjuk az ünnepet angyalokkal!

karácsonyi dekoráció, angyal
Vágólapra másolva!
Az angyalok közöttünk járnak - vallják sokan. Ilyenkor, karácsonykor, biztosan. Megidézhetjük szépségüket, például dekorációk formájában.
Vágólapra másolva!
Forrás: Flickr/LornaWatt

Angyalok nélkül nem lehet teljes az ünnep. Beköltöznek otthonunkba, meghívjuk őket kertünkbe, és főképpen - jó sok kívánságot küldünk feléjük. Az angyalkövetők állítják, ha valóban elhisszük e különös fénylények létezését, azaz készek vagyunk észrevenni iránymutatásaikat, valóra váltják az álmainkat. Érdemes kipróbálni, ám addig is, megidézhetjük finom szárnyaikat tárgyak formájában.

Készíthetünk angyalmintás képeslapokat, és elküldhetjük azokat barátainknak. Ha van türelmünk hozzá, horgolhatunk bájos, angyalformájú karácsonyfadíszeket, vagy bevonulva a konyhába, születhetnek az angyali marcipánok.

Gyermekeinkkel közösen alkothatunk angyalka-babát, elég hozzá egy pingpong-labda, pamut és anyag, máris szépséget varázsolhatunk egy hideg, téli estén. De akár a szalvétatechnika ismerős technikájával angyalos képeket is készíthetünk önmagunk és mások örömére.

Forrás: Flick/incurable_hippie

Angyalok kőből

Bármilyen méretben beszerezhetők e kőből készült szobrok, amelyekkel tovább színesíthető az ünnep. Elhelyezhetők ezek a szobában, de kültéren is - és néhány kiegészítővel igazán mutatóssá tehetjük őket.

Néhány gyertya, örökzöld-ág, piros szalag csodát tehet, de ki is világíthatjuk speciális lámpásokkal angyalkáinkat, így megnövelve jelenlétük hatását. Az az előnye ezeknek a sok helyen kapható szobroknak, hogy minden környezetben, stílusban helyt állnak, és mosolyt csalnak az emberek arcára.

Csak javasolni tudjuk, hogy kivágott angyalformákkal a díszdobozok csomagolását is dobjuk fel, vagy rajzoljunk angyalkákat - a jókívánságok felírásával együtt - az ajándékkísérőkre. A szalvétatechnika csodája, hogy akár hófehér gyertyára is "passzírozható" angyalkás kép, ezzel máris egyedivé téve újabb ajándékainkat.

Ezek után már csak az álmainkat kell megfogalmazni - például levél formájában, amelyhez szintén angyalkás levélpapír jár. E levelet a közös családi dobozba téve máris remélhető, hogy teljesülnek kéréseink. Kívánjunk például minden nap örömöt és egészséget minden szerettünknek!