Vágólapra másolva!
Sokaknak okoz komoly fejtörést, mit vegyenek fel karácsony napján, ami valóban illik is az ünnep hangulatához. Segítünk.
Vágólapra másolva!

A családi vacsorához mindenképpen ünnepélyes, ám kényelmes öltözéket válassz, különösen, ha gyerek és kutya is tagja a társaságnak. A hosszú, piros kötött pulóver fekete cicanadrággal és hosszúszárú, fekete csizmával otthonosság-érzetet kelt, ám mégsem lehet megszólni az élesebb nyelvű nagynénik által sem, mert diszkrét, csinos viselet.

Forrás: elizawatkins.blogspot.com

Természetesen, ha a pároddal kettesben töltöd a Szentestét, a szexi viselet se maradjon el – ami mellé jöhet az illat és a smink is, de semmiképp nem a megszokott otthonka. A fehérneműre szintén ügyelj, a meghittség ünnepén az összebújásra komoly az esély. És add meg a módját a lefekvés-felkelés rítusainak is.

Forrás: fickr/erkillian5

A legbájosabb vagy legelegánsabb pizsama, hálóing biztosan nyerő az alkalomra, ami feldobható egy szép selyem köntössel és egy puha, meleg papuccsal kiegészítésképpen – ha lehetséges, a piros és a fehér színeiben. Nincs is jobb, mint reggel sokáig az ágyban maradva együtt szörcsölni a forró, habos kakaót – ilyenkor, karácsonykor. Add meg a módját, ezzel is erősítve az ünnep fényét.