Mit nézzünk karácsonykor a tévében?

Macaulay Culkin, Reszkessetek, betörők!
Vágólapra másolva!
Azt már tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül - de mikor üljünk a tévé elé az ünnepek alatt, ha nem akarunk lemaradni idén sem a Reszkessetek betörők-ről? És mit nézzünk a hosszúra nyúlt téli estéken, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk? Összeszedtük, mivel készülnek a csatornák az ünnepekre, mikor érdemes besüppedni a kanapéba és a távirányító után nyúlni.
Vágólapra másolva!

Már a fa feldíszítése közben bekapcsolhatjuk a tévét, az RTL Klubon 16 órakor kezdődik a Dennis, a komisz, majd a Híradó után nézhetjük a Wall-E-t.

Dennis, a komisz sem hiányozhat karácsonykor Forrás: Dennis, a komisz

Szenteste adja a csatorna a Reszkessetek betörők!-et, 20.25-kor rajtol a megunhatatlan vígjáték, akkorra már a családok többsége befejezi az ajándékozást és az ünnepi vacsorát.

Reszkessetek, betörők! többször is lesz az RTL Klubon Forrás: IntreCom

A TV2 mesékkel készül 24-ére, megnézhetjük délután 13.25-kor a Vuk-ot, majd

17.30-tól kezdenek a Hupikék törpikék egy karácsonyi kiadással, amiben egész Aprajafalva a karácsonyra készül.

A Film+-on 15.15-kor kezdődik a Valentin nap, a Viasat3 pedig este 21 órától adja az Igazából szerelem című romantikus vígjátékot.

Az Igazából szerelem is képernyőre kerül Forrás: Universal Pictures

Másnap délelőtt az RTL Klub újra leadja a Reszkessetek betörők!-et, nehogy valaki lemaradjon róla, Kevin kalandjai 11.25-től lesznek képernyőn - a film esti vetítését a többi napon is ugyanígy megismétli. Délután olyan filmek közül válogathatunk, mint a Dennis, a komisz ismét pimasz, a Bűbáj és a Reszkessetek betörők! második része.

A TV2 is családi filmekkel és vígjátékokkal készül, a Hattyúhercegnő, a Hupikék törpikék és a Jégkorszak is ott van a csatorna kínálatában. A Duna TV-n 19.35-kor kezdődik a Télapu harmadik része, de a hétköznapokon oly népszerű A hegyidoktor sem marad ki 18.40-től, Egy karácsonyi történet Tirolból címmel – az első részt ugyanebben az időpontban szenteste sugározza a csatorna.

Télapu újra szórakoztatja a nézőket Forrás: Télapu

December 26-án 14 órakor rajtol a Karácsonyi vakáció az RTL Klubon, 15.45-kor Az istenek a fejükre estek, este pedig

újabb kalandokkal érkezik Kevin, azaz 20.20-kor Reszkessetek betörők! 3.

A TV2 a magyar vígjátékot, a Hamis a babá-t veszi elő aznap, 20.25-kor rajtol a Holiday, 23.05-kor pedig a Csak tudnám, hogy csinálja. A Viasat 3 adja a Sztárom a párom-at 21 órától, de 16.10-kor a Harry Potter és a Tűz Serlege is képernyőre kerül.

Harry Pottert is választhatjuk Forrás: Harry Potter

December 27-én sem kell unatkoznunk, az RTL Klubon este megy majd az Apafej 20.25-kor, a TV2-n pedig délután lesz a Túl a sövényen, este pedig a Feketék fehéren. A Film+-on 16.05-kor kezdődik vasárnap A bakancslista, amit a Könnyű nőcske követ.

Izgulhatunk a kisállatokért vasárnap este Forrás: Túl a sövényen