Mit kezdjenek a maradék sülttel?

orosz hússaláta, olivier saláta, kanál, kéz
Vágólapra másolva!
Sokan állnak most otthon alufóliába csomagolt hideg sülttekkel, de mit kezdjenek vele? Mutatunk pár jó receptet hozzájuk.
Vágólapra másolva!
A legklasszikusabb alap: az orosz hússaláta. Forrás: RIA Novosti/Alexey Kudenko

A másik klasszikus: a Waldorf saláta remekül kiegészíthető feldarabolt hideg sültte. Forrás: Táfelspicc
Ázsiai tésztalevesekbe is szeletelheti, például ebbe a fafülgomba-levesbe is jól illik egy szaftosabb sertéshús. Forrás: Táfelspicc
Keverje a felcsíkozott hideg húst könnyű joghurtos salátáink egyikéhez! Forrás: Táfelspicc-Péter Anna
Töltött padlizsánhoz is felhasználhatják átdarálva, sőt, megáll muszakában, lasagneban is. Forrás: Táfelspicc
Feldarabolva, megpirítva levesbetét lehet szuper téli húsmentes leveseinkben, mert elférni éppen elfér bennük. Forrás: Táfelspicc-Péter Anna
Taco és quesadilla, amielyeket akkor is el lehet készíteni, ha nem maradt különösen sok hús tegnapról. Forrás: Táfelspicc