Letartóztatták a Backstreet Boys egyik tagját

Vágólapra másolva!
Letartóztatták Nick Cartert, a Backstreet Boys fiúzenekar egyik tagját a floridai Tampában hivatalos közeggel szemben tanúsított ellenállás miatt.
Vágólapra másolva!

Az öttagú fiúzenekar legszelídebbnek tartott tagját, a 21 éves Nick Cartert január 2-án hajnalban megbilincselve szállították el egy floridai bárból. A rendőröket az este folyamán több verekedés miatt is ki kellett hívni a Pop City nevű éjszakai mulatóba, ahol Carter is tartózkodott.

Miközben a rendőrök próbálták helyre állítani a nyugalmat Carter heves szóváltásba keveredett egy nővel - állítja a hatósági jegyzőkönyv. Ezután több mint tízszer szólították fel a fiatal popsztárt, hogy hagyja el a helyiséget, végül közölték a még mindig benn tartózkodó fiúval: vagy kimegy mire háromig számolnak, vagy letartóztatják. Carter folytatta a beszélgetést, így nemsokára a járőrkocsiban találta magát.

Hamarosan óvadék ellenében szabadlábra helyezték, az ügy azonban bíróság elé kerül: az első tárgyalás március 4-én lesz.

Carter saját állítása szerint semmi rosszat nem tett, bízik abban, hogy a nyomozás során bebizonyosodik ártatlansága, továbbá az is, hogy csupán azért packáztak vele a rendőrök, mert híres ember. A popsztár elmondta továbbá, hogy próbált eleget tenni a rendőri utasításnak, mindössze annyi volt a vétke, hogy túl lassan indult kifelé a bárból.

A Backstreet Boys rosszfiújának egyébként nem Carter, hanem a 24 éves A. J. McLean számít, aki tavaly júliusban hosszabb ideig egy alkoholelvonó rehabilitációs intézetben tartózkodott.

Korábban: