Robbie Williams nemet mondott a királynőnek

Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetésre Robbie visszautasította a felkérést, hogy fellépjen az angol királynő tiszteletére szervezett koncerten.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams, az egykori Take That oszlopos tagja, aki mára az angol szórakoztatóipar egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát, nemet tudott mondani a Nagy-Britannia királynőjének. Robbie-nak a II. Erzsébet trónra lépésének ötvenedik évfordulóját ünneplő egyik koncerten kellett volna fellépnie, a Buckingham Palota gyepén.

Robbie szóvivője a Mirror című brit lapnak elmondta, a sztár azért nem fog szerepelni a 2002 június 3-ra tervezett eseményen, mert a következő hat hónapban egyetlen fellépést sem vállal. A forrás szerint bár a szervezők valóban megkeresték Robbie-t a megtisztelő ajánlattal, az egykori tinisztár szilárdan kitart azon elhatározása mellett, hogy nyárig ki szeretné magát pihenni.

Végleges lista ugyan még nincs, ám a brit sajtó már jó ideje cikkez a királyi buli potenciális fellépőiről. A 12 000 látogatóra tervezett koncert legnagyobb esélyű fellépői között Paul McCartney és Aretha Franklin neve hangzik el a leggyakrabban.