Robbie Williamst végképp leleplezik

Vágólapra másolva!
Robbie Williams élete hamarosan nyitott könyv lesz a rajongók előtt - a sikeres életrajzíró, Andrew Morton ugyanis őt választotta következő áldozatának.
Vágólapra másolva!

A brit író olyan könyvekkel sokkolta olvasóit, mint például a Diana igaz története, mely a néhai walesi hercegnő életének nem hivatalos, de annál részletesebb bemutatására törekedett.

A múlt évben Madonnáról írt részletes könyvet Morton, ezúttal pedig, mint arról a brit Daily Mail is beszámolt, a szerző és kiadója, a Michael O'Mara Books megpróbálja lepipálni a hivatalos Robbie Williams-életrajzot, mely Somebody Someday címmel jelent meg az Ebury Pressnél.

Williams mindig is a Take That fenegyerekének számított, a be nem illeszkedőnek. Miután a csapat felbomlott, sokáig úgy gondolta, a britpop lesz a neki megfelelő új irány. A gondolatból az Oasis mellé csapódás ötlete lett, ami meg is történt.

Ebből a kapcsolatból zene persze nem született, csak nagy adag cikk az angol bulvársajtóban. A Gallagherek ugyanis magukkal vitték Williamst a durvább partivilágba, és hónapokig nem lehetett róla mást hallani, csak züllésének állomásait.

Első önálló száma egy George Michael-szám feldolgozás volt, csúfos bukás. Első saját száma viszont meghozta a várt sikert, s Robbie lassan lecserélte lázadó imidzsét a pajkos kisfiúéra. Mostanság a sztárok unalmas életét éli, s feltehetőleg a könyv érdemi része nem is erről fog szólni.


Korábban:
Robbie Williams nemet mondott a királynőnek
Robbie Williams Sinatra nyomdokaiba lép

Önnek már megvan?
Robbie albumai