Paul távozása után már csak S Club

Vágólapra másolva!
Paul Cattermole március 27-én kilépett az S Club 7 együttesből és egy metálzenekarban folytatja pályafutását. A csapat ezentúl S Club-ként fog szerepelni.
Vágólapra másolva!

Az S Club énekesnője, Rachel Stevens jelentette be: nem lép új énekes Paul Cattermole helyére.

"A rajongóknak bizonyára nem tetszene, ha Paul helyére másvalaki lépne, és különben is elegen vagyunk. Mi már évek óta együtt dolgozunk, és nem lenne fair, ha egy kívülállót bevonnánk a csapatba" - monda Rachel.

Az S Club 7 együttes maradék hat tagja támogatja Cattermole döntését.

Azt mondják, már várták ezt a döntést, mert köztudott volt, hogy Paul nem nagyon kedveli az együttes zenéjét. Cattermole egy garázszenekarhoz tér vissza, melyet még iskolás korában alapított.

Hannah Spearitt, aki egyébként már egy ideje Paul barátnője, a következőket mondta: "Nem volt meglepetés számunkra. Én mindig is tudtam, hogy valami mással szeretne foglalkozni."

"Az, hogy az S Clubban voltam, hatalmas biztonságot jelentett és a döntés előtt hosszú ideig gondolkoztam. Félelmetes lesz a feladat, ugyanakkor nagy kihívásnak érzem. Vannak olyan döntések, amelyeket mindenképp meg kell hoznunk," - mondta Paul, aki az előtt hagyta el az együttest, hogy aláírtak volna egy 5 millió fontról szóló újabb szerződést.


Korábban:
Rájár a rúd az előre gyártott sztárokra

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Az S Club 7 albumaival