Tovább fogyatkozik az S Club

Vágólapra másolva!
Hannah Spearitt követi barátját, Paul Cattermole-t, s hamarosan ő is búcsút mond az S Clubnak. A távozás oka a barát távolléte, valamint az, hogy Hannah egyre nehezebben érti meg magát csapattársaival.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő szóvivője múlt hónapban még cáfolta a távozásáról szóló híreket, de a brit News Of The World a napokban másként értesült. Az együtteshez közeli forrás azt állítja, Hannah távozása elkerülhetetlen, s főként azért, mert rettenetesen hiányzik neki Paul, aki márciusban lépett ki a távozása miatt S Club 7 nevét S Clubra cserélő zenekarból.

"Amikor Paul úgy döntött, távozik, Hannah azt hitte, képes lesz megbarátkozni az új helyzettel, azzal, hogy sokat vannak távol egymástól. Mindezt egyre nehezebben viseli. Ráadásul egyre nehezebben jön ki az együttes többi tagjával. A többiek nem vonják be őt a beszélgetésekbe" - állítja ez egyik forrás. Ha Hannah is a távozás mellett dönt, a továbbiakban az S Clubban már csak öten maradnak: Jon Lee, Bradley McIntosh, Rachel Stevens, Jo Omera és Tina Barrett.

Bár hazánkban kevéssé ismertek, az S Club 7 az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb tinicsapata volt. Bár a márciusban garázszenekarához visszatérő Paul Cattermole távozása nem csökkentette a nevét S Clubra redukáló banda sikereit, elemzők szerint egy újabb tag kiválása könnyen az S Club hanyatlásának kezdete lehet.


Korábban:
Paul távozása után már csak S Club
Rájár a rúd az előre gyártott sztárokra

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Az S Club 7 albumaival