A sztárok az égbe mennek

Vágólapra másolva!
Az orosz űrügynökség a NASA-n keresztül bejelentette: bár a kiképzésére már nincs elég idő, az *NSync énekese, Lance Bass hivatalosan is a jelöltjük az októberben startoló űrhajó fedélzetén fennmaradó szabad hely betöltésére. Így Bass lehet a harmadik űrturista, egyben a szórakoztatóipar első híressége is, aki csillagok közé repül. Útjának eseményeit egy tévécsatorna élőben közvetítené.
Vágólapra másolva!
Forrás: Mir-Corp.com

Lance Bass a centrifugális tesztet élvezi a Csillagvárosban



Lance és menedzsmentje ezt a vizsgálatot elégségesnek tartotta ahhoz, hogy hatalmas csinnadrattával bejelentse, a sztárt várják a Csillagvárosban, s hamarosan megkezdi az öt hónapig tartó kiképzést. Hamarosan jött a hidegzuhany: az orosz űrközpont a világ tudomására hozta: ők bizony azt sem tudják, ki az a Mr. Bass, hivatalos felkérés sem érkezett, nemhogy szerződést kötöttek volna.

A popsztár és főleg a háta mögött álló ügynökség nem adta fel a próbálkozást. Bár az októberi indulásig már alig négy hónap van vissza, s az előírások szerint a kiképzés legkevesebb hat hónapig tart, tovább lobbiztak a Csillagváros képviselőinél Bass érdekében. Próbálkozásaikat végül nagy meglepetésre siker koronázta: az orosz ügynökség a NASA-t kérte fel, hozza a világ tudomására, hogy az *NSync sztár immár hivatalosan is a jelöltjük. Emellett esetében a hosszas kiképzéstől is hajlandóak eltekinteni.

Találkoztam egy sztárral... http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32142Űrutazás mindössze húszmillió dollárért - a MirCorp honlapjahttp://mir-corp.com/main.htmlMarsi élethttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=18103

Az utazást ezúttal is a MirCorp szervezi, aki a két korábbi multimilliomost is a csillagokba repítette. Különbség azonban jócskán akad, Bass repülését ugyanis nem ő maga fedezi. Menedzsmentje több tévécsatornával is megállapodásokat kötött a felkészülés és a kilövés eseményeinek közvetítésére. Emellett az amerikai bulvársajtó tudni véli: egy egyelőre nem ismertetett televíziós társaság a hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow-k között is valódi unikumnak számító műsort tervez az űrutazás intim részleteinek közvetítésével. Ezen források pedig hatalmas összegeket képesek megmozgatni szerencsés énekes kiruccanásának finanszírozására. A pletykák szerint a Csillagváros váratlan nyájassága és szemet hunyása is inkább a felajánlott összegnek és nem Bass hihetetlen felkészültségének köszönhető. Sejthető ugyanis, hogy az ő utazása a már bevettnek számító húszmillió dollárnál is többe kerül majd.

Bár úgy tűnik, ő lesz az első, akinek sikerül is az utazás, Bass semmiképpen sem az egyetlen sztár, aki a csillagokba vágyik. Steven Tyler, az Aerosmith énekese még csak szóvivőjén keresztül nyilatkozott álmairól, Tom Cruise ezzel szemben külön sajtótájékoztatót tartott, ahol bejelentette: ha törik, ha szakad, ő lesz az első mozisztár, aki a Holdra lép.

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
az *NSync albumaival !