Whitney Houston elveszítheti a hangját

Vágólapra másolva!
A kábítószerfüggő énekesnő, akinek egy rosszul sikerült fellépését követően még a halálhírét is keltették, épp az életben maradásért küzd. Whitney megpróbál talpra állni és egy új albummal visszatérni, de az elmúlt évek nemcsak külsején, hangján is nyomot hagytak.
Vágólapra másolva!

A kábítószer-fogyasztás és szélsőséges életvitele miatt tovább romlott Whitney Houston egykor briliáns hangja. Az énekesnő új lemezének megjelenése egyre későbbre tolódik. Whitney kiadója, az Arista Records a teljes bukástól tartva állítólag még a szerződés egyoldalú felbontását is fontolgatta.

A sztár barátai attól tartanak, hogy Whitneynek minderre rámehet a karrierje és a jó híre is. Az a hír járja ugyanis, hogy a hányatott sorsú énekesnőnek már a hangja sem a régi, és rendre csődöt mond a stúdióban. Nyilvános fellépései alkalmával nemegyszer sokkolta a közönséget: kórosan sovány volt, és annyira gyenge, hogy nemhogy énekelni, szinte állni is nehezére esett. Whitneynek és kiadójának nem kis erőfeszítésébe került, hogy ezt leplezni tudják az új lemez borítóján, de végül sikerrel jártak: a 39 éves énekesnő látszólag egészségesnek tűnik a fotón, mégis, szakmai körökben azt is megkérdőjelezték, hogy ő énekelte fel a dalokat.

Whitney Houston biográfiahttp://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=Bly09keft7q7zA dal, amelytől libabőrös leszelhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36462

"Whitney Houston csodálatos hangja már a múlté. Ha azonnal nem teszi rendbe az életét, lehet, hogy örökre búcsút mondhat az éneklésnek. A hajnalig tartó bulizásokért most nagy árat fizet. Akik a lemezfelvételek idején vele dolgoztak, állítják, hogy nagyon megromlott a hangja. Gyakran nem jelent meg a próbákon sem. Kész rémálom, ráadásul elmegy az önbizalma, ha magas hangokat kellene kiénekelnie" - állítja az énekesnő egyik barátja.

Korábban:
Whitney halálhírét keltették
Whitney Houston ismét bajban
Whitney megtorpedózta Carey szerződését