Nemet váltott a Jethro Tull egyik tagja

Nemet váltott, férfiből nővé operáltatta magát David Palmer, a Jethro Tull brit rock együttes egyik volt tagja. Palmer hosszú szakáll helyett már jó ideje hosszú szőke hajat visel, és Dee-nek hívja magát.

.

A hírt pénteken közölték a zenész környezetéből. A most 66 éves Palmer, aki a Jethro Tull fénykorában, a hetvenes években játszott billentyűs hangszereken az együttesben, ma az egykori legendás szakáll helyett hosszú szőke hajat hord, és David helyett Dee a neve.

Palmer elmondta, hogy már három éves kora óta valójában lánynak érezte magát, de csak feleségének kilenc évvel ezelőtti halálát követően kezdett komolyan foglalkozni a gondolattal, hogy nemét a tényleges érzelmeihez igazítja.

Ian Anderson, a Jethro Tull vezetője úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy már két éve tudott David szándékáról, és csakúgy, mint sokan mások, akik szakállas, pipázó férfinak ismerték őt, kezdetben nagyon nehezen értette meg zenésztársát.

Ennek ellenére teljes mértékben támogattam azt a döntését, hogy nőként akar új életet kezdeni - tette hozzá. Dee Palmer jelenleg szólóalbum felvételén dolgozik