Bryan elhagyta a Westlife-ot

Vágólapra másolva!
A Westlife énekese, Kian Egan elsírta magát és kiment a teremből, amikor az együttes egy sajtókonferencián bejelentette, hogy Bryan McFadden távozik a csapatból. Tinilányok ezrei pityeregnek világszerte. A Westlife öt éve tűnt fel a színpadokon, és komoly sikereket aratott: 12 dala került fel a brit és amerikai slágerlisták élére, és nem kevesebb, mint 30 millió kis- és nagylemezt adtak el világszerte.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

A Flying Without Wings című dal sikeres előadóit megviselte, amikor társuk megerősítette a híreszteléseket, és kilépett a zenekarból, hogy több időt tölthessen feleségével, Kerry McFaddennel és két gyermekével. A bejelentés, melyet a csapat szóvivője olvasott fel, a következőket tartalmazta: "Mint a több nagy múltú együttes esetében, a Westlife életében is eljött az a pillanat, amikor négyen maradnak."

McFadden a nyilatkozat után a következőket mondta: "Nagyon nehéz kétfelé szakadni, amikor az embernek családja van. A családomra szeretnék koncentrálni, és a lehető legtöbb időt szeretném tölteni velük." Egan ezután felolvasta a csapat búcsúlevelét: "Megosztottuk az álmainkat, de megértjük, és tiszteletben tartjuk döntésedet, és szívből szeretünk." Eztán a csapat többi tagja megölelte távozó társukat, így szent a béke - írja a WENN.

Az Ananova is megerősítette, hogy nem a tagok közti feszültségek vezettek idáig: a dublini sajtókonferencián a búcsúzó Bryan közölte, hogy a fiúcsapat négy tagja egyben a legjobb barátja is, és semmiféle személyes konfliktus nincs köztük.