Készül Tóth Veronika szólóalbuma

Vágólapra másolva!
Az elmúlt héten felröppent híradásokkal ellentétben Tóth Veronika, a Megasztár győztesének szólóalbuma a Sony Music gondozásában lát napvilágot.
Vágólapra másolva!

A készülő album zenei produceri feladatait nem Pierrot, a Megasztár zenei producere látja el, de a kivételes tehetségű énekesnő és a kiváló zenei producer között továbbra is felhőtlen a kapcsolat.

Pierrot értetlenül áll a munkakapcsolatukat taglaló cikkek előtt: "Egyetlen lapnak sem nyilatkoztam arról a kérdésről, hogy miért nem én dolgozom Tóth Veronika készülő szólóalbumán. Sértődöttségről pedig végképp nincs szó. Az összes energiámat lekötik a második Megasztár-album munkálatai. Verával, menedzserével teljesen problémamentes a kapcsolatom."

Olyannyira nincs ellentét, ellenérzés a Megasztár győztese és a műsor zenei producere között, hogy az első negatív hangvételű cikk megjelenésének napján Tóth Veronika és Pierrot a legnagyobb egyetértésben dolgoztak a Best of Megasztár című album közös dalán, az Én csak fújom a dalt felvételein.

A Sony Music és a TV2 Rózsa Istvánt kérte fel, hogy legyen Tóth Veronika szólóalbumának producere. Július 5-én nagyszabású sajtótájékoztató keretében ismertetik a Tóth Veronika első szólóalbumához kapcsolódó terveket.