Platina lett a TNT ötödik albuma

Vágólapra másolva!
A TNT ötödik albuma, az Egyetlen szó nemrég platinalemez lett, mivel a kiadvány elérte a 30 ezres eladott példányszámot. Az együttes a közelmúltban vehette át a csillogó korongot az AXEtázis nyitópartyn Pásztor Lászlótól, a Warner Music Hungary ügyvezetőjétől.
Vágólapra másolva!

Az ünnepélyes esemény helyszíne és időpontja nem véletlen, hiszen idén már a TNT is az AXE-csoport tagja Sterbinszky és DJ Bruckmann mellett.

A rendezvény keretein belül a zenekar megtartotta idei első élő koncertjét, és a TNT egy speciális dalpremierrel lepte meg a közönséget: Ákos Szekeres Adriennel előadta a Híd a folyót című szerzeményt.

Az együttes igazi sikerszériát mondhat magáénak, hiszen az Egyetlen szó című nagylemezről - a címadó dal mellett - a Hova visz a hajó és a Híd a folyót című slágerek is óriási sikernek örvendenek, pedig az új duettet még csak pár hete játsszák a rádiók és a magyar zenetévé.

A TNT már készül a nyári AXEtázis-turnéra, amelynek a csúcspontja a június 19-én megrendezendő Kisstadionbeli megakoncert lesz.