Vágólapra másolva!
A Beatles óta 50 Cent az első előadó, akinek négy száma is szerepel a US Top Tízben: a jelenleg listavezető Candy Shop mellett a harmadik, a hatodik és a kilencedik helyen is az ő neve áll.
Vágólapra másolva!

Az előkelő helyezéseket tekintve egyáltalán nem meglepő, hogy 50 Cent legutóbbi albuma, a The Massacre immár öt hete vezeti az amerikai lemezeladási listákat. Arra a bravúrra, hogy a Billboard első tíz helyezéséből négyet elfoglaljon, eddig csak a Beatles volt képes. Igaz, a gombafejűek 1964-ben az első öt helyet bérelték ki maguknak, olyan legendás slágerekkel, mint a Can't Buy Me Love és a She Loves You. Ezt később majdnem megismételték: pályájuk csúcsán még egyszer előfordult, hogy három kislemezük szerepelt a top ötben.

50 Cent teljesítményéből semmit sem von le, hogy a négy dal közül csak kettő teljesen a sajátja: a harmadik helyen álló Hate It Or Love It, valamint a kilencedik helyen szereplő How We Do tanítványával, The Game-mel közös duett. Korábban a páros kiemelt médiafigyelmet kapott, mivel 50 Cent többször is azt nyilatkozta, hogy The Game tiszteletlen volt vele szemben, ezért kidobta csapatából, a G-Unitból is.

Azóta természetesen kibékült a két rapper, s bár felröppentek olyan híresztelések, hogy a vita csak azért robbant ki közöttük, hogy az erős sajtóvisszhangnak köszönhetően még több lemezt adjanak el, 50 Cent a mai napig vallja, hogy a kölcsönös fenyegetőzés korántsem műbalhé volt.

A Massacre című lemezből eddig több, mint 2.8 millió példány fogyott csak az Egyesült Államokban, de Nagy-Britanniában már csak a második helyen szerepel az album, a Candy Shop című sláger pedig csupán az ötödik helyen áll. A MAHASZ Top 40-ben 50 Cent lemeze pillanatnyilag a tizenegyedik helyen szerepel.