Madonna gyanúba keveredett a producerével

Vágólapra másolva!
Egyre több a pletyka Madonna megromlott házasságáról. A 47 éves énekesnő szóvivője útján tagadta azokat a vádakat, miszerint viszonya lenne legfőbb zenei segítőtársával, Stuart Price-szal, és inkább a Gorillazzal közös fellépésére koncentrálna
Vágólapra másolva!

A Daily Mirror című brit bulvárlap pénteki számában arról cikkezett, hogy Madonna szinte minden idejét a 28 éves zenésszel tölti, noha közös munkájuk a tavaly ősszel megjelent Confessions On A Dancefloor lemezzel már régen véget ért.

A lap egy név nélkül nyilatkozó "forrást" idéz: "Nem titok, hogy Madonna és Stuart különleges munkakapcsolatban vannak. Élvezik egymás társaságát, és kölcsönösen tisztelik a másikat. Madonna úgy bízik meg benne, mint az egyik legfontosabb emberben az életében."

A Price-nál majdnem húsz évvel idősebb Madonna szóvivője, Liz Rosenberg azonban biztos benne, hogy az énekesnő csupán baráti érzelmeket táplál a segítőtársa iránt: "Nincsenek feszültségek Madonna házasságában. A kapcsolata Guyjal jó. Boldogok együtt. Úgy kezeli Price-t, mint az öccsét. Jól érzik magukat, és sokat beszélgetnek."

Az utóbbi időben több hír is napvilágot látott, amelyek szerint Madonna válni szeretne, mert házassága már nem működik olyan jól Guy Ritchie-vel, mint korábban, ám eddig ezeket a híreszteléseket megcáfolták.

Stuart Price-ra (aki Jacques Lu Cont művésznevén, illetve a Zoot Woman tagjaként ismert) 2001-ben csapott le Madonna, aki eleinte turnébillentyűsnek szerződtette, majd később egyre komolyabban bevonta a lemezkészítésbe is. Az énekesnő ugyanis őt választotta fő közreműködőnek a Confessions On A Dancefloor című visszatérő lemezén, és Price remek ötletnek bizonyult, hiszen nála senki sincs jobban otthon abban a nyolcvanas éveket idéző elektro-hangzásban, amilyet Madonna pont szeretett volna csinálni.

Madonnával kapcsolatos hír még, hogy a Gorillazzal közösen lép majd fel a február 8-i Grammy-gálán a Los Angeles-i Staples Centerben. A virtuális zenekarként létező Gorillazt 3D animáció fogja majd megjeleníteni a színpadon.