Lévai Anikó vett magának két Orbán-portrét

tereskova, godot galéria, orbán viktor festmények, kiállítás
Vágólapra másolva!
Előzetes bejelentkezés nélkül ment el Nagy Kriszta kiállítására a miniszterelnök felesége, aki vett magának két Orbán Viktor portrét, majd távozáskor a vendégkönyvbe is írt pár kedves szót. 
Vágólapra másolva!

Megnézte a kiállítást, és két képet is vett magának Lévai Anikó a Godot Galériában azon a tárlaton, amelyen többek között 57 Orbán Viktor portrét kínálnak eladásra. A kormányfő felesége május 20-án nézte meg Nagy Kriszta, X-Tereskova "Portréfestést vállalok" című kiállítását, amelynek megnyitójáról az Origo is írt, itt elolvashatja a cikket.

Az 57 Orbán-portré Fotó: Mudra László - Origo

A galéria Facebook oldalán jelent meg egy fotó, amin látszik, hogy Lévai beleírt a vendégkönyvbe. "Kedves Kriszta! A neten olvastam a kiállításról. Tetszett a nyilatkozata is. Mivel korábban is jártam kiállításán, ismerem az alkotásait, most is azt vártam, hogy 'mint festő láttat és kérdéseket tesz fel a szemnek'. Most sem csalódtam! Köszönettel: Lévai Anikó, 2014. május 20."

Nagy Kriszta az Origónak megerősítette, hogy a miniszterelnök felesége megnézte a kiállítást. Bár ő személyesen nem volt ott, úgy tudja, Lévai nem jelentkezett be előre, csak megjelent, vett két Orbán-portrét, majd beleírt a könyvbe és elment. "Közvetlen és kedves volt" - mondta az Origónak Nagy.