Ismét magyar táncosokat ünnepel Anglia

Attraction Performances
Vágólapra másolva!
A legnépszerűbb brit tehetségkutató műsorban diadalmaskodó Attraction a brit nemzeti lottótársaság 20 éves születésnapját ünneplő gálaműsorában varázsolta el a nézőket. 
Vágólapra másolva!

Egy év sem telt el azóta, hogy Szűcs Zoltán koreográfus és csapata az első helyen végzett a Britain’s Got Talent tehetségkutató döntőjében. A magyar táncosok azóta bejárták a világot különleges produkciójukkal, most viszont visszatértek első sikerük helyszínére. Az angol lottó, vagyis a National Lottery 20 éves születésnapját ünneplő gálaműsorban sztárvendégként léphettek fel a BBC1-en, külön erre az alkalomra készült műsorukkal.

Elmélyültek 20 év legendáiban

Szűcs Zoltán, a csapat vezető-koreográfusa szerint izgalmas munka volt beleásni magukat az angliai lottórendszer elmúlt évtizedeibe.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi közvetíthettük az angliai lottórendszer üzenetét, gyakorlatilag velünk köszönték meg az angol társadalomnak az elmúlt 20 esztendőt. Amikor készülünk egy-egy új produkcióra, gondosan elmélyülök az adott téma legendáriumában. Ez most is így volt, s fantasztikus volt látni, ahogyan az angolok lottóznak. Eleve minden egyes kitöltött szelvénnyel támogatják a Parlament által meghatározott jó ügyeket, például a művészetet, az egészségügyet, a sportot vagy a nemzeti örökségeket” – mondta.

Szűcs Gábor és csapata elvarázsolta a brit nézőket Forrás: Attraction Performances