A szék is eladó egy art moziban

Cirko-Gejzír mozi
Vágólapra másolva!
Saját széket, sőt kanapét is lehet vásárolni a budapesti Cirko-Gejzírben, a nézők ezzel segíthetik az art mozi fennmaradását. A helyi alapítvány azokat is támogatná, akik egy mozijegyet sem tudnak megvenni.
Vágólapra másolva!

Névre szóló helyet kínál nézőtermeiben a Cirko-Gejzír: egy szék ára egy évre 50 ezer forint magánszemélyek, 100 ezer pedig cégek számára - az első sorban álló kanapék már ennek a duplájába kerülnek. A támogatás ugyanakkor megtérül: aa mozit fenntartó alapítvány közhasznú szervezetként igazolást ad a vételről, amivel csökkenthető a vevő adóalapja is.

Egy évre is helyet foglalhatunk a Cirko-Gejzír moziban Forrás: Cirkofilm

A mozi a túlélésért küzd, ezért is van szükség ilyen akciókra. „Nagyon hiányzik a támogatás, amit korábban központi forrásból megkaptunk, évente 6-8 millió forintra lenne szükség a mozi fenntartásához, és ezt az alkalmi pályázati bevételek sem pótolják" - mondta el az Origónak Cirko Gejzír vezetője.

Garancsi Ágnes hozzátette, alapítványuk nem csak kér, de jótékonykodik is: januártól karitatív jegyvásárlási akciót szerveznek, hogy azok is moziba mehessenek, akik ezt egyébként nem tudnák megfizetni.

Aki éves helyet foglalna a Cirko-Gejzírben, a mozi honlapján is megteheti.