Szadomazo-rajongó milliárdosnak öltözött a kissrác

grey scholes
Vágólapra másolva!
Egy 11 éves srác A szürke ötven árnyalata férfi főszereplőjének öltözött egy iskolai rendezvényen Manchesterben. A tanári karnak ez sok volt, megkérték, hogy öltözzön inkább James Bondnak.
Vágólapra másolva!

A World Book Day egy olyan esemény Nagy-Britanniában, amelyen diákok irodalmi hősöknek öltöznek be, és jól érzik magukat tanáraikkal együtt. Az egész móka arról szól, hogy népszerűsítsék az olvasást. Idén azonban egészen bizarr eset zavarta meg az eseményt egy manchesteri iskolában.

A 11 éves Liam Scholes ugyanis érdekesen értelmezte az irodalmi hős szókapcsolatot, és A szürke ötven árnyalata könyvtrilógia BDSM-szexért rajongó milliárdosának, Christian Graynek öltözött. Ráadásul szürke öltönyét és nyakkendőjét fekete szemtakaróval egészítette ki.

Bár előfordult már az iskolában, hogy valaki sorozatgyilkosnak vagy boszorkánynak öltözött, a tanárok ezen a ponton azt mondták, eddig és ne tovább. Megtiltották Liamnek, hogy részt vegyen az eseményhez kapcsolódó fotózáson, és megkérték, hogy öltözzön inkább James Bondnak, számolt be az esetről a Guardian.

Liam Scholes anyja, Nicola Scholes szerint nincs teljesen rendben mindez, főleg, hogy az egyik tanár Dexternek öltözött ugyanezen a rendezvényen. Azt állította egy helyi lapnak és a BBC egyik rádiójának, hogy az egész a fia ötlete volt, aki ugyan nem olvasta a könyvet és nem látta a filmet, de azért döntött Gray mellett, mert úgy látta,

Scholes szerint a diáktársak mind értették a poént, ellentétben az iskola vezetésével, és azt sem látja be, hogy az embereket ölő James Bond miért lenne jobb választás.

A tanárok ugyanakkor kiálltak döntésük mellett. Hangsúlyozták, hogy Liamet nem zárták ki az eseményről, új jelmezében minden gond nélül részt vehetett a mókában.

Christian Grey a filmadaptációban Forrás: UIP-Duna Film