Ragyogó időben indul a Strand Fesztivál

Vágólapra másolva!
Aggódva nézhették az eget és az időjárás-jelentéseket még hétfőn a szervezők, a bérletesek, de most megnyugodhattak, mert szerdától pazar nyári idő ígérkezik, tán néhány árva, nem túl elszánt bárányfelhő zavarja majd meg a balatoni fesztiválozást.
Vágólapra másolva!

Augusztus 24-én nyit a Strand Fesztivál Zamárdiban, a parton. A kemping már reggel 8-tól használható, egészen 28-án délig, a fesztiválterületet viszont csak szerda délben nyitják meg a látogatók előtt, 28-án éjfélkor pedig lezárul a móka. Jó hír, hogy a Köpönyeg.hu az első három napra 28 fokot mond, gyönyörű, kék éggel, hétvégre pedig egyenesen 30-at, szintén felhő nélkül, így nem fordulhat elő, hogy sárban cuppogva, tocsogva kell morgolódni.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Siófoktól 8 km-re, Zamárdiban lesz a fesztivál, a szabadstrand Szántód felőli végén, a Harcsa utca és a Zöldfa utca között. A Budapestről induló M7-es autópályán bő egy óra alatt Zamárdiban lehet bárki, hiszen mindössze 110 km a távolság. Az autópályáról Siófok után Zamárdinál lehet lehajtani a régi 7-es útra, onnan a Vasútállomásnál jobbra kanyarodva lehet eljutni legkönnyebben a fesztiválra.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Érkeznek fellépők Angliából, Hollandiából, az Egyesült Államokból, Belgiumból. A Hurts mellett színpadra lép a Hollywood Undead, a holland Caro Emerald, a Brit Awards egyik fődíjasa, Tom Odell, a brit Chase and Status. Fellép a hazai könnyűzene színe-java, tehát aki idén nem fesztiválozott, sok bandát elcsíphet még gyorsan a vakáció vége előtt. Exkluzív nagykoncertet ad a Punnany Massif szerdán, de ott lesz a Quimby, az Anna and the Barbies, Odett, a 30Y.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Csütörtökön az elnyűhetetlen Tankcsapda dübörög majd a színpadon, és lesz Intim Torna Illegál, Fish!, Rúzsa Magdi, The Biebers, többek között. Péntekre is maradjon energia, mert fellép a Vad Fruttik, az Irie Maffia, Freddie, a Supernem, a Belga, Majka és Curtis, továbbá a Kállay Saunders Band.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Szombat estére is maradtak nagy nevek, ott lesz Halott Pénz, biztos sokan tolonganak majd a Welhello előtt, fellép a Kiscsillag, Marge, a Hiperkarma, Péterfy Bori és a KFT, mások mellett. Érdekes, hogy Kis Grófo is tiszteletét teszi a fesztiválon, szombat délután már ki is derül, ki az igazi bulibáró.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Minden fontos információ, jegyár és hasonló itt található. A képek 2015-ből valók.