Az Origón élőben nézheti Rúzsa Magdit, Pressert és a Magna Cum Laudét

Vágólapra másolva!
Telt ház lesz a Telekom zártkörű koncertjein, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép. A túljelentkezés miatt a Telekom élő streamen teszi lehetővé minden érdeklődőnek, hogy távolról is élvezhessék a különleges produkciót. Az Origón is élőben nézheti majd a koncertet!
Vágólapra másolva!
Forrás: tyukifoto.hu/Tyukodi Laszlo

A február 12-i exkluzív eseményekre, amelyet Budapesten, a Papp László Sportarénában rendeznek meg, azok kaphattak belépőt, akik 2017. június 30-ig már legalább egy éve Magenta 1-ügyfelek, és akik részvételi szándékukat időben jelezték a Telekomtól számukra megküldött elektronikus üzenetben (eDM és SMS) megadott módon és regisztrációs felületen.

A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott egyedi, páros koncert jegyet. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadta el a vállalat.

Forrás: Falus Kriszta

Az este 8-kor kezdődő második koncertet élőben streameli a Telekom itt az aloldalán és itt, az Origón! Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az Arénába. A forgalmazott gigabájtok miatt nem kell aggódnia senkinek, mert a koncert megtekintése a Telekom ügyfeleknek nem csökkenti a belföldi mobilinternet adatforgalmi keretüket.

A cikk megjelenését támogatta a Magyar Telekom.